Danmarks bedste job!
Får du på Sædding Efterskole
– Skriv til os, og hør nærmere

Sædding Efterskole har danmarks bedste job!

Dog ikke lige nu, da vi pt. desværre ikke mangler dig. Men det betyder ikke, at vi ikke gerne vil høre fra dig … for gode folk kan man jo aldrig få nok af. Så send gerne en uopfordret ansøgning til Mads (vores rare forstander). På den måde, kender vi jo næsten hinanden, når vi igen skal bruge en dygtig lærer, pedel, køkkenleder eller måske noget helt andet … som vi lige står og mangler.

 

  • Vi forventer, at du er personlig kristen og er aktiv i en evangelisk-luthersk menighed.
     
  • Vi forventer, at du kan gå ind for, og arbejde aktiv for at fremme skolens værdigrundlag i hverdagen på Sædding Efterskole.
     
  • Samarbejdsevner til at agere på tværs af faggrupper, mod til at kaste sig ud i nye projekter og gode kommunikative egenskaber er forhold, vi sætter stor pris på. 

Sædding Efterskole er en kristen efterskole, som ønsker at give vores elever en god og bred faglig ballast. Vi vil gerne uddanne dem til livet i en verden, der forandres hurtigt, og det kalder på robusthed og almen dannelse. Samtidig er troen på Gud med til at give grundlag, perspektiv og retning, og vi er en skole, hvor kristentroen beriger vores hverdage. 

Vi er en skole med plads til 86 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. Vi er placeret i landlige omgivelser med gode muligheder for bopæl og skolegang til børn. Området byder også på et varieret menighedsliv såsom folkekirke, missionsforening, valgmenighed og frimenighed. 

Så… Er din nysgerrighed blevet vakt?

Vil du vide mere, kan du læse mere om skolen her. Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte forstander Mads Koefoed-Hessellund på telefon 23456642 eller mail: mads@saedding.dk Du er meget velkommen til at komme og se skolen, inden du sender din ansøgning. 

Send din ansøgning på mail med CV, referencer og relevante bilag til mads@saedding.dk