Danmarks bedste job!
Var det noget?
– Bliv unglærer hos os

Vi søger to nye unglærere, der er klar til danmarks bedste job!

Er det dig?

På Sædding Efterskole søger vi efter to nye unglærere, som vil være med til at sætte spor i livet hos de elever, der skal være her 2020/21. 

Som unglærer skal du kunne lide at være sammen med teenagere. Du skal have blik for den enkelte elevs sociale trivsel, og samtidig være igangsætter og facilitator af det store fællesskab.

Du kommer til at bruge meget af din tid sammen med eleverne i deres fritid, både om aftenen og i weekenderne. Derfor søger vi en udadvendt person, som har sociale evner, og som kan lidt indenfor sport, musik eller noget helt tredje. 

Det er en forudsætning, at du er personlig kristen, der lever et hverdagsliv med Jesus – og at du ønsker at være en del af et lokalt kristent fællesskab. Du skal desuden kunne identificere dig med skolens værdigrundlag.

Vi har et ønske om at lave en stilling, der matcher vores kommende unglærere på bedst mulig måde. Der vil være elementer af undervisning og/eller undervisningsstøtte. Du vil blive ansat som deltidslærer og aflønnet derefter. De fleste af dine arbejdsopgaver vil ligge om aftenen – og på ture i både ind- og udland. 

Sædding Efterskole er en kristen efterskole, som ønsker at give vores elever en god og bred faglig ballast. Vi vil gerne uddanne dem til livet i en verden, der forandres hurtigt, og det kalder på robusthed og almen dannelse. Samtidig er troen på Gud med til at give grundlag, perspektiv og retning, og vi er en skole, hvor kristentroen beriger vores hverdage. 

Vi er en skole med plads til 86 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. Vi er placeret i landlige omgivelser med gode muligheder for bopæl og skolegang til børn. Området byder også på et varieret menighedsliv såsom folkekirke, missionsforening, valgmenighed og frimenighed. 

Så… Er din nysgerrighed blevet vakt?

Vil du vide mere, kan du læse mere om skolen her. Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte forstander Mads Koefoed-Hessellund på telefon 23456642 eller mail: mads@saedding.dk Du er meget velkommen til at komme og se skolen, inden du sender din ansøgning.

Ansøgningsfristen er fredag d. 21. februar 2020, og ansættelsen sker pr. 3. august 2020. Kost og logi kan købes på skolen til fornuftig pris.
Send din ansøgning på mail med CV, referencer og relevante bilag til mads@saedding.dk